Yhteinen vuosisatamme
Yhteinen vuosisatamme

Yhteinen vuosisatamme

20,00 €

Yhteinen vuosisatamme

Meneillään on Vuokko ja Paavo Väyrysen ja kaikkien sotien jälkeen syntyneisiin suuriin ikäluokkiin kuuluvien yhteinen vuosisata.  

”Yhteinen vuosisatamme” -teos käsittelee Suomen poliittisen elämän tapahtumia viimeksi kuluneiden viiden vuosikymmenen ajalta. Tänä aikana Keskusta on kokenut kolme romahdusta. 

Kaksi kertaa Paavo Väyrynen on pelastanut puolueen. Tässä kirjassa hän pyrkii historian valossa selvittämään syitä Keskustan viimeisimpään ja sen historian suurimpaan vaalitappioon. 

Hän kertoo käsityksensä siitä, millaisella aatteellisella otteella, poliittisella linjalla ja strategialla Keskusta voisi jälleen nousta Suomen suurimmaksi puolueeksi. 

Keskustan menestys on kautta vuosikymmenten perustunut siihen, että puolue on kyennyt historian tärkeissä käännekohdissa esittämään kestäviä ratkaisuja Suomen tulevaisuudelle. 

Kirjassaan Paavo Väyrynen tuo esiin ne tulevaisuuden suuret haasteet, joihin Keskustan on nyt kyettävä kestävällä tavalla vastaamaan. Ne ovat samat kuin viisi vuosikymmentä sitten.


Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua